Loopfietsen.nl

loopfietsennl
Loopfiets met naam

Kazam loopfiets

KaZam loopfiets is een herkenbaar en uniek model. KaZam loopfiets is een Amerikaanse merk met een brede geintegreerde voetenplank in het frame. Kinderen kunnen met de voetenplank zeer goed hun evenwicht te bewaren en kunnen na de Kazam loopfiets snel fietsen op een kinderfiets met trappers. 

Het Amerikaanse merk KaZAM loopfiets is een van de weinige merken die een loopfiets introduceren met een speciaal ontworpen voetenplankje. Hier kan je kind zijn/ haar voetjes gemakkelijk op zetten. En dat is handig, want dat is precies wat kinderen doen. Ze zorgen dat ze hard genoeg gaan en trekken dan hun voetjes op. Een speciaal voetensteuntje is dan wel zo veilig.

 
KaZAM loopfiets heeft daarbij goed gekeken naar hoe kinderen hun loopfiets in de praktijk gebruiken. Het voetenplankje is namelijk ook zeer educatief, want juist door hun voetjes op te trekken leren kinderen uitstekend balanceren. Het voetenplankje nodigt je kind uit om de KaZam loopfiets ten volle te benutten. En daardoor stapt je kind later moeiteloos over op een gewone fiets zonder zijwieltjes.
 
Het verschil tussen de KaZam loopfietsjes met voetensteun is dat Puky gebruikt maakt van een breder frame met twee buizen naast elkaar, waar de voetenplank geintegreerd tussen zit, in de lage instap. De KaZAM loopfiets heeft een enkel metalen frame, ook met een lage instap, waar de fraai ontworpen voetensteun op gemonteerd is. Zo lijkt de loopfiets van de Amerikaanse firma meer op een gewone fiets. Wel hebben beide merken de voordelen van de voetenplank en de lage instap.
 
De KaZAM loopfiets valt op door haar design. Het metalen frame uit een stuk is niet alleen robuust, maar ook mooi en in allerlei vrolijke kleuren leverbaar. De KaZam loopfiets heeft stevige luchtbanden met profiel en spaken, waardoor het op alle terreinen heerlijk rijdt. Natuurlijk zit er een speciaal loopfiets zadel op, waar je kind niet makkelijk uitschuift. Er is veel aandacht voor uiterlijke details, waardoor de loopfiets bijzonder en opvallend is. Met dit loopfietsje maakt je kind echt de blits in de buurt.
 
In Amerika is veiligheid cruciaal. De Kazam loopfiets voldoet dan ook aan de strengste veiligheidseisen. Het fietsje heeft veilige handgrepen, waar kinderhandjes niet af kunnen glijden en die beschermen bij vallen of te dicht langs een muur rijden. De lage instap maakt het oefenfietsje ook veilig, evenals het speciale KaZam loopfiets zadel en de gemakkelijke verstelbaarheid van het zadel en het stuur. De juiste hoogte van zadel en stuur zijn belangrijk voor een veilig gebruik van de fiets. Veiligheid is ook gewaarborgd bij het in elkaar zetten je nieuwe loopfiets, want je hoeft alleen maar het stuur recht en vast te zetten.
 
Alle veiligheidsaspecten staan in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Zo raadt KaZAM loopfiets altijd een helm aan bij het gebruik van de loopfiets en vermeldt dat het niet veilig is om de loopfiets op de openbare weg te gebruiken, alleen op de stoep. Ook een af- of oplopend pad kan gevaarlijk zijn, omdat de kleine kinderen nog te jong zijn om snel en alert te reageren als ze plotseling moeten stoppen. Een KaZam loopfietsje kan beter niet op natte of sneeuwachtige dagen gebruikt worden en zeker niet in het donker. Dit geldt uiteraard voor alle loopfietsen en het is goed dat dit bedrijf alle veiligheidsaspecten nog even op een rijtje zet.
 
Door het bijzondere design, mooie lage instap met voetenplankje en het stevige frame is de KaZAM loopfiets wereldwijd erg populair. Het is een hit in de VS, Engeland, Canada, Australie, Nieuw-Zeeland, Japan en steeds meer landen in Europa en Azie. Op de internationale markt leveren zij een uitstekende service, met een jaar garantie.
 
De KaZam loopfiets modellen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes en voordelig leverbaar in de kleuren blauw, groen en rood.. Wij zijn officieel dealer van de Kazam loopfiets.
Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228004.

Met vriendelijke groet,

Loopfietsen.nl
Naar home