• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Loopfiets met naam

Deze loopfietsen maak je nog persoonlijker met je eigen naam. Dit kan met een leuke kinbeschermer, stuurtas of sticker.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Persoonlijk geschenk

Een loopfiets met naam, een persoonlijker cadeau kun je toch niet bedenken voor je (klein)kind? Vrijwel alle modellen uit ons assortiment kun je personaliseren met een naamsticker of een ander hip accessoire, waar je de roepnaam van je kindje op kan laten drukken. Zo maak je de houten loop- of bakfiets nog persoonlijker. Naamstickers zijn leverbaar met zwarte, witte of rode letters. Deze worden mooi gecentreerd op de sticker gedrukt. Maximaal kun je een woord van 10 letters opgeven. Bij de houten bakfietsen kun je de sticker op elke gewenste plaats plakken. Bij de scootermodellen van Bandits & Angels is het achterspatbord de meest aangewezen plaats.

Wishbonebike met naamplaatje

De stoere Whisbonebike loopfiets met naam is een echte must have voor stoere boys en powergirls. Net als het frame en de wielen van deze houten fiets is ook het naamplaatje van robuust materiaal. Geen maatwerk sticker, maar een stevig watervast plaatje van kunststof. Het mooie ervan is dat het naamkaartje het uiterlijk heeft van een echt nummerbord. Het plaatje wordt op de voorkant in de vork van de houten loopfiets bevestigd. Met behulp van de bijgeleverde plakletters, zet je er eenvoudig elk woord(en) op dat je wilt. Dat kan de roepnaam van het kind zijn zijn, maar ook de achter- of bijnaam of meerdere woorden zoals bijvoorbeeld ‘my bike’. Het Whisbonebike naamplaatje wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking.

Hippe accessoires met eigennaam

Niet alleen met een naamsticker of -plaatje is de kinderloopfiets helemaal naar je eigen smaak te personaliseren. Bij ons vind je ook trendy stuurtasjes en kinbeschermers. Alles in de kleur van je favoriete loopfiets met naam. Zo hebben we niet alleen speciaal op maat gemaakte stuurtasjes voor de Smartbikes, maar ook universele stuurbuidels met de mogelijkheid er een eigennaam op te laten zetten die op elk merk passen. De stuurtas voor de Bandits & Angels is er geen een waar je een tekst op kunt laten zetten, maar dat maakt hem niet minder leuk. Met deze grote stoere tas met het cijfer 1 er op, maak je het snelle imago van het houten kinderfietsje helemaal af.

Naamaccessoire draagt bij aan veligheid

Het woord kinbeschermer zegt het al. Mocht je kindje te abrupt stoppen of even uit balans raken en het zou naar voren vallen, zorgt het gewatteerde hoesje om het stuur ervoor dat de kleine zich niet verwond aan de fiets. Het naamaccessoire levert hierdoor een grote bijdrage aan de veiligheid van het fietsje. Bij een 2, 3 of 4 wielige kinderloopfiets hangt het van het merk af uit wat voor kinbeschermers je de keuze hebt. Kijk dus niet alleen naar welke stuurhoes je leuk vindt, maar ook welke er bij de betreffende kinderfiets horen. Wanneer je het bestelproces volgt, komen trouwens vanzelf de geschikte accessoires voor jouw loopfiets met naam op je scherm. Net als al ons houten speelgoed hebben de naamaccessoires een levertijd van slechts 1 dag. Daarbij kun je ze tevens op elk gewenst adres, op een door jou gekozen datum laten bezorgen.

Contact

Loopfietsen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228004
Contact
Facebook

© 2022 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord