• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopfiets vanaf 2 jaar

Alle loopfietsen vanaf 2 jaar. Cadeautip: kinbeschermer bedrukt met eigen naam.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Tweewielers voor tweejarigen

Loopfietsen vanaf 2 jaar

In de categorie loopfiets vanaf 2 jaar is veel keuze. Intussen hebben we een aanbod van ruim 70 verschillende loopfiets modellen. Ondersteuning van extra wieltjes is vaak niet meer nodig. Want jouw tweejarige heeft de benen al een stuk steviger op de grond staan toch? In ons assortiment vind je houten loopfietsen vanaf 2 jaar. Ook vind je kunststof en metalen uitvoeringen. Ze hebben een lage instap. Sommige loopfietsen hebben een handig voetenplankje. Dit zal helpen de balans te ontwikkelen en stabiliteit te bewaren. Welke stijl past het beste bij jouw kind? En welke kleur is favoriet? Een loopfiets vanaf 2 jaar is dan ook een aanrader en is een populair geschenk voor verjaardagen, feestjes of zomaar.

Binnen of buiten

Is jouw kindje 2 jaar? Kans is groot dat hij of zij al toe is aan tweewieler. Er is nog wel wat verschil tussen onze loopfietsen voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit zit hem grotendeels in het type wiel. Zo heb je soft comfort banden. Deze zijn meestal van kunststof of rubber, of een combinatie hiervan. Voordelen: ze zijn geluidsarm en ze raken niet lek. Dit soort loopfietsen worden hoofdzakelijk binnenshuis gebruikt. Ook zijn er de loopfietsen met luchtbanden. Deze zijn bedoeld om buiten te gebruiken. Ze bieden veel demping en stabiliteit. Ideaal wanneer jouw kindje buiten over hobbels wilt racen of hier en daar een stoepje meepakt! Bedenk dus goed in welk type omgeving er zal worden gereden. Binnen of buiten?

Zadelhoogte

Een loopfiets vanaf 2 jaar heeft een zadelhoogte van om en nabij de 30 centimeter. Bij elk model kun je dit gegeven controleren in de kenmerken. Belangrijk is dat jouw kind hier op past. Weet je wat slim is om te doen? Meet de beenlengte op. Komt dit ongeveer overeen met de zadelhoogte? Bingo! Veel van de modellen, zowel de metalen als de houten loopfietsen vanaf 2 jaar, hebben een in hoogte verstelbaar zadel. De 2in1 loopfietsen hebben daarbij ook een omkeerbaar frame. Kortom: het fietsje groeit mee met jouw kind. Hierdoor kan jouw kind er een lange tijd plezier van hebben!

Kinbeschermer met naam

Wil je jouw loopfiets een extra persoonlijk tintje geven? Bestel er en dan een kinbeschermer bij. Ze zijn er in verschillende kleuren en we kunnen deze bedrukken met een naam. Geef je een loopfiets cadeau aan jouw kind? Kleinkind? Een neefje? Of een buurmeisje? Bestel een kinbeschermer en vul zijn of haar naam in tijdens het bestelproces. We drukken de kinbeschermer in onze eigen drukkerij en leveren hem mee met de door jou bestelde fiets. Controleer altijd bij elk product of er een kinbeschermer oppast. En zo ja, welke kinbeschermer je dan precies moet hebben.

Online webshop

Bestellen doe je met een druk op de knop. Ben je er over uit welke loopfiets het moet gaan worden? Bestel jouw favoriete loopfiets vanaf 2 jaar dan snel en gemakkelijk online in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we jouw bestelling vrijwel direct versturen. Vandaag besteld betekent normaliter dan ook de volgende werkdag in huis. Handig, want zo kan jouw tweejarige snel op een eigen loopfiets stappen!

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop