• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Bandits and Angels loopfiets

(5384)

Marktleider Bandits and Angels biedt loopfietsen aan voor jonge kinderen. De diversiteit in modellen zorgt ervoor dat vrijwel iedereen wel een passend model kan vinden.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke loopfiets?

Bij Bandits & Angels is er voor alle leeftijdcategorieën een passende loopfiets te vinden. Van prachtige houten modellen tot metalen fietsen en van multifunctionele 4in1 fietsjes tot stoere bakfietsen. Natuurlijk zijn alle Bandits & Angels modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dankzij het ruime assortiment is er altijd een loopfiets die jouw kind aanspreekt!

4in1 vanaf 1 jaar

Op zoek naar een houten loopfiets voor de allerkleinsten? Dan zou je kunnen kijken naar de Smart Bike. Een 4in1 loopfiets die multifunctioneel te gebruiken is en geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar. Met het unieke omkeerbare frame heb je de beschikking over een driewieler, chopper, trike en loopfiets.

Houten bakfiets

Vind jouw kindje het leuk om speelgoed, knuffels en andere dingen te vervoeren? Dan kun je kiezen voor een houten bakfiets van Bandits & Angels. De ruime bak biedt meer dan voldoende ruimte voor spulletjes en kan ook gebruikt worden als de fiets stil staat. Natuurlijk biedt deze loopfiets kinderen alles wat ze nodig hebben om te leren fietsen op een loopfiets.

Metalen starter

Een goed alternatief voor kinderen in deze leeftijdscategorie vanaf 2 jaar is de metalen loopfiets van Bandits & Angels. Een ideale fiets om mee te starten. Voorzien van anti-lek banden, voetenplank en in hoogte verstelbaar zadel en stuur. Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren zodat je rekening kunt houden met de smaak van je kind.

2in1 vanaf 2 jaar

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar is er een multifunctionele houten loopfiets. Deze tweewieler beschikt, net als de Smart Bike over een multifunctioneel frame. Dit omkeerbare frame maakt het mogelijk dat kinderen jarenlang gebruik kunnen maken van de fiets. Starten kan met het frame in de lage stand en naarmate je kind groter wordt, kun je het frame omkeren naar de hoge stand.

Retro scooter

Op zoek naar een loopfiets met een retro uitstraling? Dan kun je kiezen voor de houten Italian Rider. Een stuper toffe loopfiets met een prachtige uitstraling. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Loopfiets met naam

Om jouw Bandits & Angels loopfiets helemaal af te maken kun je er, optioneel, een accessoire met naam bij bestellen. Met een kinbeschermer en/of stuurtas voorzien van eigen naam maak je de loopfiets helemaal compleet. Zowel wat de kinbeschermers betreft als wat de stuurtasjes betreft is er keuze uit meerdere kleuren. Hierdoor kun je altijd de kleur kiezen die het beste past bij jouw Bandits & Angels loopfiets.

Online bestellen

Bestellen kan eenvoudig en snel online in onze webshop. Vrijwel alle producten van Bandits & Angels zijn op voorraad. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de loopfiets van jouw keuze vrijwel direct te verzenden. Handig want hierdoor hoef jij nooit lang te wachten op je bestelling. Heb je een keuze kunnen maken? Plaats je bestelling dan vandaag nog en geniet van je eigen Bandits & Angels loopfiets.

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop