• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Loopfiets scooter

Op zoek naar een loopfiets scooter? Bij Loopfietsen.nl hebben wij alle bekende merken en soorten beschikbaar. Zo kun je ook voor het kopen van een loopfiets scooter bij ons slagen en bieden wij qua ontwerp daarin verschillende mogelijkheden. Profiteer van ons ruime aanbod, garantie, uitstekende service, beste kwaliteit en snelle levering uit voorraad. Ook voor een hippe loopfiets scooter ben je bij de grootste loopfiets shop van Nederland bij het juiste adres!

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Scooter in verschillende kleuren

Als je op zoek bent naar een loopfiets scooter, dan heb je bij Loopfietsen.nl in elk geval genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Je kunt zelfs rekening houden met je voorkeur voor een bepaalde uitvoering van een loopfiets scooter, want er zijn diverse modellen die elk een totaal andere stijl hebben. Zo kun je een keuze maken uit het gevarieerde aanbod van Woodtoys, maar heb je ook de mogelijkheid om van het merk Winther een scooter loopfiets te bestellen. Uiteraard is het belangrijk om bij je keuze rekening te houden met de leeftijd van je kind. Daarom staat bij ieder model de geschikte leeftijd vermeld. De racing scooter van Winther is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en de modellen die Woodtoys in de uitvoering van een scooter te bieden heeft, zijn geschikt voor oudere kinderen.

Een loopfiets scooter is bij Loopfietsen.nl in diverse modellen en in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je evengoed voor een jongen als voor een meisjes een leuke scooter loopfiets uitzoeken door rekening te houden met de kleur. De loopfietsen van Woodtoys in het model van een scooter zijn bijvoorbeeld leverbaar in rood, zilver en roze. Als je het aanbod verder bekijkt, kun je eventueel ook nog uit het aanbod van andere merken een vergelijking maken en in plaats van voor een scootermodel voor een trike loopfiets kiezen. Er is in ieder geval voor een ieder een perfecte loopfiets beschikbaar al dan niet in de uitvoering van een scooter. Je kunt gemakkelijk je bestelling online plaatsen en vooraf al zien wat de levertijd bedraagt. Die is doorgaans slechts een dag, zodat het mogelijk is om de loopfiets scooter de dag na bestelling al te ontvangen. Uiteraard wordt de bestelling met volledige garantie geleverd. 

Contact

Loopfietsen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228004
Contact
Facebook

© 2021 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord