• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Houten Bakfiets

Voor de beginnende loopfiets gebruiker vanaf 1 jaar. De bakfietsjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Stevig en stabiel en leuk om speelgoed in te vervoeren.  

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Originele loopfiets

Je kindje beleeft veel plezier met een houten bakfiets. Stevig uitgevoerde vierwielers waar je kindje de eerste ervaringen naar zelfstandigheid mee beleeft. In ons assortiment vind je stoere vrachtfietsen van topmerken zoals Bandits & Angels, New Classic Toys en Kinderfeets. Originele loopfietsjes die zijn vervaardigd uit duurzaam hout en geschikt zijn voor peuters vanaf een jaar. Niet alleen beleeft het kind zelf de grootste lol aan zo’n drie- of vierwieler met laadbak, ook jij als (groot)ouder of verzorger zal met veel plezier de transportcapriolen van de nieuwbakken fietskoerier gadeslaan.

Kies juiste maatvoering

Wanneer je gaat voor educatief speelgoed voor je kindje, is het niet de bedoeling dat het er na enkele maanden al uitgegroeid is. Om die reden zijn onze bestelfietsjes zo vervaardigd dat ze uitgerust zijn met een in hoogte verstelbaar stuur en zadel, of beschikken ze over een vaste brede instap met een ruime zwenk. Goede voorbeelden van deze laatsten zijn het roze bakfietsje van New Classic Toys en de mintgroene Little Rider Blue van Bandits & Angels. De zithoogte van deze mini vrachtfietsjes zijn respectievelijk 23,5 en 22,5 cm, met een vaste stuurhoogte van 38 cm op de New Classic Toys en 39 cm op de Bandits & Angels fiets. Je ziet, bij zo op het oog gelijke bakfietsjes zitten ongemerkt belangrijke verschillen. Welke maatvoering houten bestelfiets voor jouw kindje het beste is, kun je vinden in onze tabellen, onder het kopje Advies.

Geluidsarm en duurzaam

De houten bakfietsen die je bij ons aantreft, zijn vervaardigd van een recyclebaar houtproduct dat behandeld is met een kindveilige verflaag. De wielen zijn gemaakt van een duurzame kunststofsoort en omkleed met rubberen banden. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze geen strepen achterlaten op laminaat, kurk of welke soort binnenvloer dan ook. Een ander bijkomend voordeel is dat de massieve rubberen bandjes over geluidsdempende eigenschappen beschikken. Zodoende kun je ook op een etagewoning met een gerust hart je kindje met zo’n stoere bestelfiets laten rondcrossen. Onze drie- en vierwielers met laadbak zijn daardoor geschikt voor gebruik op alle soorten ondergronden, zowel binnen- als buitenhuis.

Naam op laadbak

Als je, jezelf even nagaat bij de aanschaf van een nieuwe fiets of auto, heb je toch ook het liefst iets wat een ander niet heeft? Hoe stoer staat het voor je kindje als het zijn of haar eigen naam aantreft op de laadbak van zijn eerste houten loopfiets? Voor slechts een paar euro extra personaliseer je de houten bakfiets tot een item wat niemand anders heeft. De naamstickers bestaan uit witte letters die speciaal op maat van de bak voor je vervaardigd worden. Of je nu een korte of lange naam opgeeft, deze zal altijd mooi gecentreerd op de bak passen. In verband met de beperkte ruimte op de bak kun je maximaal tien karakters opgeven. Wil je als (groot)ouder je kindje een persoonlijk, duurzaam en onvergetelijk cadeau schenken? Als je hem op werkdagen besteld, heb je de houten bakfiets van Bandits and Angels morgen al in huis.

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop