Loopfietsen.nl

loopfietsennl
Loopfiets met naam

Jip loopfiets

Een Jip loopfiets is nieuw, mooi en origineel. Het Nederlandse merk Jip brengt namelijk een stijlvolle zwarte en een zilverkleurige loopfiets op de markt. De Jip loopfiets is ijzersterk, met een metalen frame en hard plastic banden De Jip loopfiets wordt gemaakt door jonge designers en dat zie je aan deze trendy, hippe loopfiets! 

Met een Jip loopfiets heb je een hele bijzonder loopfietsje voor je kind. Terwijl de meeste loopfietsen blauw, roze of geel zijn, komt Jip met een stijlvol en eigenzinnig zwart en een zilverkleurig model. Dat het bedrijf Jip bestaat uit jonge designers zie je terug in de vele mooie details van deze Jip loopfiets.

De Jip loopfiets heeft het stoere uiterlijk meegekregen van een motor, door de leuke versieringen op het metalen frame. Zo zie je bijvoorbeeld op het frame bij het achterwiel de vering, net als bij een echte motor. En voorop het frame zit een klein wit tankje. Een coole Jip loopfiets rijder vindt dit zeker leuk!
 
En er zitten nog meer leuke details op de Jip loopfiets. Zo is het metalen frame van de Jip loopfiets breed, in tegenstelling tot veel metalen loopfietsen die juist wat smaller zijn. Het brede frame draagt bij aan de motor-look en maakt de Jip loopfiets een opvallende verschijning.
 
Tegelijkertijd is het brede frame van de Jip loopfiets heel robuust en stevig. Omdat het van metaal is, gaat het jarenlang mee. Het frame heeft daarbij een stootvaste poedercoating, waardoor het niet snel beschadigd. Daardoor blijft deze loopfiets mooi, ook wanneer er al verschillende kinderen de wereld op hebben ontdekt!
 
Ook in de wielen komt het design van dit jonge bedrijf terug. De witte kunststof velgen vallen op, niet alleen door hun kleur, maar ook omdat de spaken schuin staan. De bandjes zijn van hard plastic gemaakt. Ze zijn daardoor dus lekvrij en hoeven niet opgepompt te worden, heel handig! De bandjes hebben een stevig profiel, waardoor de loopfiets op ieder terrein kan rijden.
 
Voor Jip is veiligheid van groot belang. Juist daarom heeft deze loopfiets geen handrem, omdat kinderen in de praktijk remmen met hun voeten. Voor kleine kinderen leidt een handrem dan onnodig af.
 
Wel heeft de Jip loopfiets een stuurbegrenzer. Dit voorkomt onnodige valpartijen, omdat de stuurbegrenzer het stuurtje niet te ver door laat draaien. Jonge kinderen kijken nog veel om zich heen, waarbij ze het stuur van hun loopfiets meenemen in hun kijkrichting. Het stuurtje draait dan te ver door, waardoor het uiteindelijk omklapt en je kind de controle over stuur van het loopfietsje kwijt zal raken.
 
Het stuur van de Jip loopfiets is smal, wat er leuk uitziet en veiligheid biedt. Mocht je kind vallen, dan zal het minder snel tegen het stuurtje aan vallen. Het loopfiets stuur is voorzien van veiligheidshandvatten. De opstaande randjes op deze handvatten zorgen ervoor dat de handjes van je kind niet zomaar van het stuurtje af kunnen glijden. Daarbij beschermt het de handjes wanneer het kind te dicht langs bijvoorbeeld een muur rijdt.
 
De veiligheid van de Jip Loopfiets wordt ook gewaarborgd door het speciale loopfiets zadel. Dit is in een kuil gevormd, waardoor je kindje hier niet snel uit kan schuiven. Ook is het loopfietszadel smal, waardoor de beentjes van het kind alle bewegingsvrijheid hebben. Het zadel is eenvoudig verstelbaar, zodat de loopfiets met je kind mee kan groeien.
 
De zilverkleurige en zwarte Jip loopfiets is een eigenzinnige, veilig en sterke loopfiets van een trendy bedrijf. Jip staat voor Junior in Progress en is gevestigd in Alkmaar. Het opende haar deuren in de zomer van 2009. Het team van jonge designers werkt aan allerlei hippe producten, voor jonge kinderen en hun ouders. De mooie loopfiets van Jip is een perfect voorbeeld van hun combinatie van kwaliteit, vakmanschap en design.
 
Wil je zo'n mooie, trendy loopfiets morgen al in huis hebben, bestel je dan nu online bij ons je Jip loopfiets!
Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228004.

Met vriendelijke groet,

Loopfietsen.nl
Naar home