Loopfietsen.nl

loopfietsennl
Loopfiets met naam

Ybike loopfiets

YBike loopfiets uit Zuid Afrika maakt heel avontuurlijke loopfietsen, zoals de YBike loopfiets Extreme. Dit leuke loopfietsje is voor de echte off the road racers. In een mooie roze en oranje uitvoering is deze fiets leuk voor stoere ridders en avontuurlijke prinsesjes! Daarmee is de Ybike loopfiets een absolute aanrader!

 

Veiligheid en balans
Opvallend zijn de PU lekvrije banden met profiel, het lange stoere zadel en de schokdemping aan de stuurvork. Al deze aspecten maken de Y Bikes veilig in gebruik, want veiligheid en balans staan bij YBike hoog in het vaandel. Kinderen moeten lekker kunnen racen zonder zich zorgen te maken over het fietsje.
 
Alle terreinen
Met de lekvrije profiel banden is de Y Bike Extreme heel geschikt voor alle terreinen. Kinderen rijden juist graag over heuveltjes, hobbeltjes en kuilen, en dat is met deze banden geen enkel probleem. Ook de schokdemping in het stuur zorgt ervoor dat kinderen minder snel de controle over het stuur kwijtraken. Daarnaast ziet de oefenfiets er ook stoer uit met dit stuur!
 
Kleine en grote kinderen
Het frame van de YBike is van aluminium zodat dit loopfietsje licht is, en ook heel sterk. Het frame is speciaal hoog gemaakt, zodat het nergens tegen aan kan komen als een kind over een obstakel rijdt. En ook van het lange zadel kunnen kinderen niet gemakkelijk afschuiven. Dit zadel zorgt ervoor dat kinderen naar voren kunnen schuiven, iets wat vooral jongere kinderen vaak doen. Als je kind iets groter is, kan het juist wat naar achteren schuiven, zodat het nog steeds lekker kan loopfietsen op zijn/ haar Extreme.
 
Zuid-Afrika
De YBike werd bedacht door het jonge ontwerp bureau Chrome Cherry Design Studio in Zuid-Afrika, vanuit de wens om een balans fiets te maken voor hun kinderen. Loopfietsen waren toen al erg populair in Europa en Amerika, maar nog niet ruimschoots beschikbaar in Zuid-Afrika. De Y Bike moest functioneel zijn en vooral ook mooi en leerzaam. Met name het leren balanceren was belangrijk in het ontwerp dat eind 2007 op de markt werd gebracht. Het was meteen zo populair dat het de South African Toy Award 2007 won, op het moment dat het eerste model amper in de winkel lag.
 
Speelgoedprijs
Sindsdien heeft de YBike loopfiets vele internationale prijzen gewonnen over de hele wereld als beste speelgoed, zoals de Creative Toy Award en de Best Toy Award, beide in Amerika. Dat komt omdat dit merk kinderen aanmoedigd om actief buiten te spelen en de ontwerpen mooi, stevig en veilig zijn.
 
Vanaf 9 maanden
Behalve de Extreme Ybike loopfiets heeft dit Zuid-Afrikaanse bedrijf ook een vernieuwend model voor kinderen vanaf 9 maanden. Dit is de Pewi, een laag model met 4 'poten' met wieltjes er aan. Deze staan wijd uit elkaar, waardoor de beentjes van je kind alle bewegingsruimte hebben en het fietsje niet om kan vallen. Dit opvallende en originele ontwerp past bij de creativiteit van Chrome Cherry Design Studio, dat producten maakt waar kinderen echt plezier aan beleven.
 
Wereldwijd
De loopfietsen van YBike loopfiets zijn wereldwijd heel populair. Ze worden niet alleen in Zuid-Afrika veel verkocht, maar ook in Amerika. In 2011 was de Europese introductie op de SpielWarenMesse in Duitsland. Sindsdien zijn wij officieel verkooppunt van de Bike. Op zoek naar een bijzonder model, de Y Bike is een perfect cadeau voor je kind of kleinkind. Vol trots zullen ze later de fotoÕs kijken van de eerste fietsavonturen! En niet op zomaar een loopfiets, nee op een echte YBike loopfiets.
Beste klant,

Helaas heeft uw zoekterm geen resultaat opgeleverd.

Vul een nieuwe zoekterm in, of neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 0541-228004.

Met vriendelijke groet,

Loopfietsen.nl
Naar home