• Voor 22:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

BERG loopfiets

De Biky-serie van BERG is stoer! Het kleinste model, de Biky Mini, is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Onze services

  • Voor 22:55u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hollands glorie

De BERG Biky loopfietsen zijn er in vrolijke kleuren, retro uitvoeringen en sportieve modellen. Ze zijn voorzien van een verstelbaar zadel, een dubbele voorvork en prettige voetsteunen met anti-slip tape. Welke Biky past het beste bij jouw kindje?

De Nederlandse leverancier BERG wil dat kinderen lekker actief zijn en hun grenzen verleggen. En dat allemaal in de buitenlucht! En niet alleen in de Hollandse buitenlucht, ook elders. De producten van BERG worden intussen in meer dan 65 landen verkocht. Veiligheid staat bij BERG hoog in het vaandel. Om deze reden worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Dit vindt plaats in een sociale omgeving waar veel aandacht is voor mens en milieu.

Ergonomisch design

Ongeacht voor welke leeftijd een BERG ride on is, ze hebben een aantal kenmerken gemeen. We benoemden al veiligheid en hoge kwaliteit. Maar alle BERG loopfietsen zijn ook ergonomisch vormgegeven. De kinderen zitten altijd comfortabel en kunnen hun benen vrij bewegen. Voor het uiterlijk worden strakke lijnen gebruikt om het er stoer uit te laten zien.

BERG Go Twirl vanaf 10 maanden

De loopfietsen van BERG zijn al geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden, of met een lichaamslengte van 70 tot 100 cm. De GO Twirl is voorzien van vier wielen waardoor deze lekker stabiel op de grond staat. En dankzij de fluisterstille eigenschap kan de kleine bestuurder er zowel binnen als buiten op rijden. En heb je gezien dat de turquoise en multicolor een heel leuk spelletje aan de zijkanten geïntegreerd hebben? De GO Twirl versterkt coördinatie en motoriek van een kind.

BERG Biky Mini vanaf 2 jaar

Klaar voor het grotere werk? Voor kinderen vanaf 2 jaar, of met een lichaamslengte van 85 tot 110 cm, is de Biky Mini de ideale loopfiets. Voorzien van 10 inch EVA banden en een verstelbaar zadel. Voor de veiligheid zit er een stuurbegrenzer op met twee standen. En de ingebouwde voetensteunen zijn voorzien van een antislip laagje. Het frame is van magnesium gemaakt. Dit maakt het supersterk en heel licht tegelijk.

BERG Biky vanaf 2,5 jaar

De Mini heeft een groter broertje in drie uitvoeringen: de City, de Cross en de Retro. Voor kids vanaf 2,5 jaar, of met een lichaamslengte van 90 tot 120 cm. Dezelfde kenmerken als die van de Mini zijn van toepassing op deze modellen. Een verstelbaar zadel, een lage instap, een lichtgewicht frame van magnesium en een stuurbegrenzer. Maar dit alles op 12 inch luchtbanden. Een paar van de BERG Biky’s zijn ook optioneel verkrijgbaar met een handrem.

Stuurbegrenzer

De stuurbegrenzer op de Biky loopfietsen vragen om nog iets meer uitleg. Leren sturen kan soms best lastig zijn. Om te voorkomen dat het stuur om kan klappen zijn de Biky’s voorzien van een stuurbegrenzer. Er zit een stand op voor beginners, de Safe modus. Dankzij deze modus kan de nieuweling rustig leren sturen doordat er een lichte restrictie op het stuur zit. Heeft je kindje dit onder de knie? Dan kan hij of zij als een echte pro de Skill modus gebruiken!

Contact

Loopfietsen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228004
Contact
Facebook

© 2023 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop