• Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Kettler loopfiets

(196)

Een Kettler loopfiets wordt gemaakt in Duitsland. Voor het Duitse merk is veiligheid, kwaliteit en comfort van groot belang. Kettler heeft bij de ontwikkeling van het loopfietszadel gebruik gemaakt van de kennis van diverse fysiotherapeuten. Een Kettler loopfiets is er in diverse modellen en trendy kleuren en is een van de best verkochte loopfiets merken. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Kettler loopfiets?

Met een loopfiets van Kettler weet je zeker dat de kwaliteit goed is. Dit Duitse bedrijf maakt al jaren sportieve kwaliteitsproducten, voor een aantrekkelijke prijs. Een Kettler loopfiets met stalen frame gaan jaren mee en zijn ergonomisch zeer geschikt voor kinderen, ook voor de allerkleinsten. De Smoovy is het model met vier wielen en het kleinste type. Het daaropvolgende model is de Speedy met twee wielen. De vrolijke Kettler Speedy 10 inch heeft een zadelhoogte van slechts 31 cm. De Speedy 10 Inch staat voor de bandenmaat. Kinderen kunnen en willen steeds eerder lopen en Kettler speelt daar met deze loopfietsjes voor de allerkleinste racers op in.

 

Lange historie

Most Innovative Brand Kettler is in 1949 opgericht in door de Duitze Heinz Kettler. Het bedrijf richtte zich de eerste jaren voornamelijk op fietsen. In 1977 kwam het met de aluminium fiets , wat een doorbraak was op fietsgebied. In de jaren 80 maakte het bedrijf opmars met fitness apparatuur en hometrainers. Door de betaalbare hometrainers kon men thuis werken aan betere conditie en gezondheid. Inmiddels is de firma een wereldspeler op de markt van fitness apparatuur, maar maakt ook (rijdend) speelgoed, tuinmeubelen en andere sportproducten. Naast een loopfietsen staat Kettler ook bekend om driewielers, steppen, eenwielers, skelters, (kettcars) en quads. Het bedrijf wordt momenteel gerund door Karin Kettler, die de nadruk legt op functionaliteit en innovatie. Deze Duitse firma is in 2011, voor het derde jaar op rij, tot 'Most Innovative Brand' verkozen.

 

Ergonomisch

Het sportieve karakter komt in alle producten terug. Zo voldoet ook de Kettler loopfiets aan ergonomische eisen en is bijvoorbeeld het speciale zadel ontworpen door fysiotherapeuten. Kettler heeft verschillende type loopfietsjes, met lage of normale instap, en met of zonder voetenplankje, zodat je de beste Kettler loopfiets kunt uitkiezen voor jouw kind. Want ieder kind is anders. Zo hebben de Kettler Spirit Air een lage instap en een loopplankje, waar je kind gemakkelijk zijn voetjes op kan zetten tijdens het rijden. De Run Air heeft dezelfde lage instap, maar dan zonder voetenplankje. De Sprint Air heeft een iets hogere instap en de Kettler Speedy nog iets hoger, bijvoorbeeld voor de wat langere kinderen. De Speedy heeft dan ook het sportiefste, snelste uiterlijk. Alle modellen zijn er in een jongens en een meisjes uitvoering. Om je kind een loopfiets te geven waarmee het zich snel vertrouwd voelt ,is het erg belangrijk dat de fiets goed bij je kind past, qua maat en vormgeving. Kettler heeft veel aandacht besteed aan die gebruiksvriendelijkheid. Goede loopfietsen dragen bij aan de motorische ontwikkeling van een kind en als ontwikkelaar van sportproducten neemt Kettler dat serieus.

 

Topkwaliteit

De kwaliteit zit ook in de degelijkeid en duurzaamheid. Alle producten die intensief worden gebruikt moeten jaren mee kunnen gaan. Vanuit dat oogpunt maakt Kettler ook haar loopfietsen. Door het stalen frame zijn deze tweewielers praktisch onverwoestbaar. De polyester coating op het frame voorkomt snelle beschadigingen. De velgen zijn van stevig kunststof of zelfs spaken, met daarop lekvrije banden of comfortabele luchtbanden.

 

Veilig spelen

Ook aan veiligheid heeft Kettler gedacht. Bijna alle uitvoeringen hebben een kinbeschermer en een kindveilige achterwiel rem. De modellen zijn ook allemaal uitgerust met handvaten met veiligheidsgrepen, waardoor de handjes niet van het stuur kunnen afglijden en niet kunnen beschadigen als zij te dicht langs een muur rijden. Met een Kettler loopfiets kan een kind veilig en ergonomisch de wereld ontdekken.

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop