• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Puky loopfiets

(1968)

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar biedt dit top speelgoedmerk prachtige loopfietsen. 

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Welke Puky loopfiets?

Een loopfiets van Puky is erg populair bij kinderen en ouders. De modellen zie je veel in het straatbeeld maar ook steeds meer bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. De Puky loopfiets is klein, licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Uitvoeringen

De van oorsprong Duitse Puky loopfiets is er in diverse uitvoeringen. Het succes begon met hun vier- en driewielers. Deze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Wist je dat elk type onder andere veiligheidshandvaten heeft? Voor de Puky loopfiets vanaf 2 jaar ging men over op twee wielen. Het populairste model in die categorie is de Puky loopfiets LRM. Ook wel bekend als de Starter. Bij deze modellen ligt de nadruk op een lage instap en een handig voetenplankje. Kindjes leren hierdoor goed te balanceren. Dit komt straks goed van pas bij het echte fietswerk met trappers. We bieden de diverse uitvoeringen in verschillende kleuren aan. Welke past het beste bij jouw kind? De vierwielers, de Pukylino en de Wutsch, hebben 6 inch geluidsarme wielen. Hierdoor kan jouw kind er binnenshuis op rijden. En wist je dat ze ook lekvrij zijn? Ze kunnen wel tegen een stootje. Dan over naar de tweewielers. De Puky loopfiets LRM (de Starter en de Starter Plus) heeft hoogwaardige schuimbanden. Het formaat is 8.5 inch, dus groter dan die van de vierwielers. Het fijne van deze wielen? Er komen geen krassen op de vloer! De schuimbanden zijn zowel anti-lek als geluidsarm. De Puky loopfietsen vanaf 2,5 jaar en ouder hebben weer een ander formaat. Doordat het zadel hoger kan, zijn de wielen ook groter. Deze loopfietsen hebben 12 inch luchtbanden. Hierdoor kan er lekker comfortabel buitenshuis worden gereden.

Voor ieder kind een passend model

Het merk is in 1949 opgericht in Duitsland, Het begon met scooters maar dat veranderde al snel in divers buitenspeelgoed. De driewieler is het meest bekende product. De Puky loopfiets is echter nog niet zo lang op de markt. In 2006 ontwikkelde dit Duitse merk de Wutsch. Dit zeer kindvriendelijke model voor kinderen vanaf 1,5 jaar werd meteen een enorm succes. De Pukylino volgde al snel aangezien deze al geschikt is voor kids vanaf 1 jaar. De trend van loopfietsen is zeer snel gegaan. Puky begreep al snel dat een lage instap en een voetenplank belangrijke factoren zouden worden. Met het juist leren balanceren op een loopfiets is het voor een kind aansluitend een peulenschilletje om aan het echt fietswerk (zonder zijwieltjes) te beginnen. Zodra het kind door heeft de juiste balans te bewaren gaat het snel. Vanwege de voetenplank vinden kinderen de loopfiets extra leuk omdat ze al snel begrijpen dat dit een extra speels element is van het loopfietsen. Bij loopfiets zonder voetenplank houden de kinderen vaak hun benen naar achter waardoor de kans bestaat dat ze meer voorover leunen en een minder natuurlijke fietshouding aannemen.

Vanaf 1 jaar

Het aanbod is dusdanig samengesteld dat er voor elke leeftijdscategorie verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo kun je een loopfiets van Puky voor een kind van 1 jaar bestellen die voor de stabiliteit over vier wieltjes beschikt en heb je de keuze uit diverse kleuren, zoals rood, blauw, roze en groen. Als je kindje al 1,5 jaar is, dan is het model Wutsch het meest geschikt.

Vanaf 2 jaar

De serie Starter biedt de gelegenheid om een keuze te maken voor een loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar. Deze modellen hebben een lage instap en zijn eveneens in diverse kleuren leverbaar. Overigens kun je ook uitgaan van de lichaamslengte van je kindje bij het kopen van een loopfiets van Puky. Als je kindje al 90 centimeter is, dan kun je bijvoorbeeld het model Special groen of het model Racer blauw of roze bestellen.

Vanaf 3 jaar

Ook voor kinderen vanaf 3 jaar, en/of met een lichaamslengte van 95 centimeter, zijn er meerdere modellen beschikbaar. Te denken valt aan de Luxe XL serie of de LR Ride lijn. Beide modellen voor de grotere kinderen waar ze nog jaren mee vooruit kunnen.

Lang fietsplezier

Puky maakt dusdanig kwalitatieve produkten, dat de levensduur hoog is. Uiteraard omdat dit merk goede produkten wil leveren, maar ook vanwege de duurzaamheid. Dit laatste spaart volgens de Duitse fabrikant het milieu, aangezien de produkten vaak van kind op kind gaan

Veiligheid

Over veiligheid mag volgens Puky geen discussie ontstaan. Alles wordt in werking gezet om een zo'n veilig mogelijk product te maken. Hierover zeggen zij letterlijk over: "elk voertuig biedt een hoogwaardige door onafhankelijke instellingen geteste veiligheidsuitrusting. Zo zijn uiterlijke beschermingszaken als veiligheidshandvaten en kinbeschermers op het stuur de normaalste zaak van de wereld op een Puky loopfiets.

> naar Duitse webshop

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop