• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Wishbonebike 3 in 1

Uniek en bijzonder, dat is de Wishbonebike 3 in 1. Er zijn maar weinig loopfietsen die zowel als driewieler en als tweewieler te gebruiken zijn. De Wishbonebike 3 in 1 geeft je deze mogelijkheid. Daarnaast is deze houten loopfiets uitgerust met een speciaal omkeerbaar frame. Een hele mooie uitvinding want hierdoor is de loopfiets te gebruiken voor kinderen in de leeftijd 1 tot 5 jaar oud.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Multifunctioneel

Op zoek naar een loopfiets die jarenlang gebruikt kan worden? Kies dan voor de Wishbonebike 3 in 1. Deze multifunctionele loopfiets is zowel door jongere als door oudere kinderen te gebruiken. Deze loopfiets is één van de mooiste loopfietsen in ons assortiment. Dit komt o.a. door de veelzijdigheid van de fiets. Doordat het een 3 in 1 loopfiets is, groeit de Wishbone bike erg goed met je kind mee en heb je jarenlang plezier van deze houten loopfiets. De bijzondere Wishbonebike 3 in 1 is ontworpen door Rich en Jenn uit New Zeeland. In 2005 waren zij, samen met hun kinderen, woonachtig in New York. Omdat ze gewend waren aan ruimte en rust bracht de familie veel tijd door in het Central Park. Om hun kinderen hetzelfde gevoel van vrijheid te kunnen geven als Rich en Jenn in hun jeugd in New Zeeland hadden ervaren, begon Rich met het ontwerpen van een revolutionaire loopfiets. In de badkamer van hun appartement is het eerste prototype van de Wishbonebike ontstaan. Nadat de familie terug naar New Zeeland is gegaan, is de ontwikkeling van de Wishbonebike 3 in 1 in een stroomversnelling terecht gekomen. Allerlei mooie edities van de Wishbone zijn door Rich ontworpen in de garage van hun huis in New Zeeland. Tot en met vandaag is de ontwerp studio van Wishbone design nog steeds gevestigd in deze garage. Hier ontstaan de mooiste modellen en special editions van de Wishbone bike 3 in 1. Omdat alleen de beste materialen goed genoeg zijn voor de Wishbonebike, is er met zorg en aandacht gekozen voor een frame van berkenhout. Naast kwalitatief hoogwaardige materialen hechten Rich en Jenn waarde aan een ecologisch verantwoord product. Daarom is het hout afkomstig van gecertificeerd plantagehout. Ieder onderdeel van de Wishbonebike 3 in 1 is gemaakt van duurzaam materiaal. Zelfs de verpakking bestaat uit gerecycled karton en biologisch katoen. Duurzamer kan bijna niet!

Begin met de Wishbonebike 3 in 1 als driewieler model. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen dankzij het slimme ontwerp goed overweg met deze fiets. De driewieler bevordert het gevoel van stabiliteit en mobiliteit. Daarnaast stimuleert de driewieler het gevoel voor evenwicht. Rond de leeftijd van 2 jaar is je kindje vaak toe aan de overgang van een driewieler naar een tweewieler. De Wishbonebike 3 in 1 is zo gemaakt dat deze eenvoudig om te bouwen is. Het enige wat nodig is om van de driewieler een tweewieler te maken, is het vervangen van de lange achteras voor de korte achteras en één wiel te verwijderen. Wishbonebike Design brengt jaarlijks enkel limited editions uit. Deze bijzondere Wishbone bike 3 in 1 modellen worden geproduceerd in een beperkte oplage. Loopfietsen.nl biedt deze speciale loopfiets uitvoering aan. Is jouw favoriete Wishbone en limited edition? Bestel deze dan snel want op is op.

Als je een Wishbonebike 3 in 1 aanschaft bij Loopfietsen.nl, dan kun je rekenen op volledige garantie en service. Wij hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen daardoor garantie aanvragen snel en vakkundig oplossen. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Handig als bijvoorbeeld de banden aan vervanging toe zijn. Mocht je gebruik willen maken van onze service dan horen wij dit uiteraard graag. Vandaag besteld is doorgaans morgen in huis. Omdat wij een ruime voorraad Wishbonebike 3 in 1 modellen hebben, kunnen wij deze belofte waar maken. Wacht niet langer en bestel de Wishbonebike 3 in 1 van jouw voorkeur snel en direct online.

© 2023 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop