• Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Trybike loopfiets

(313)

De Trybike loopfiets is een multifunctionele loopfiets die mee kan groeien met je kindje. Een uniek model die te gebruiken is als driewieler en als tweewieler. 

Onze services

  • Voor 22:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Give it a try!

Als grootste online shop in loopfietsen van Nederland kan de Trybike natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Na jarenlange expertise heeft een Nederlands bedrijf ervoor gekozen om de Trybike te ontwikkelen. Met het motto 'leren fietsen was nog nooit zo leuk' is de Trybike ontworpen. Gemaakt met veel aandacht voor vormgeving en met oog voor het milieu. Speciaal voor de jonge loopfietsgebruiker die de wereld op een loopfiets wil ontdekken. Crossen, scheuren en rond rijden op een Trybike loopfiets is dan ook de droom van veel kinderen.

Kenmerken

De voordelen van een loopfiets van dit merk zijn enorm. Allereerst is het een pluspunt dat je dezelfde loopfiets voor een lange tijd kunt gebruiken. De Trybike heeft een stevig frame en groeit mee met jouw kind vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 5 jaar. Zo hoef je dus niet tussendoor een nieuwe fiets aan te schaffen. Wist je dat bij de meeste fietsen het zadel recht omhoog gaat? Bij de Trybike gaat het zadel schuin achterwaarts de hoogte in. Hierdoor is de zitpositie ten opzichte van het stuur altijd optimaal. Hij is in hoogte verstelbaar (min. 28 cm - max. 50 cm). De fietsjes hebben een kleine draaicirkel. Hierdoor hoeft het stuur niet te worden opgetild bij een krap bochtje. Verder is de Trybike voorzien van comfortabele luchtbanden, een stuurbegrenzer en veiligheidshandvatten. Genoeg redenen om voor een fiets van dit merk te kiezen!

Standen

De Trybike loopfiets is multifunctioneel en groeit altijd mee. Is jouw kind nog maar net begonnen met stappen? Gebruik de Trybike dan eerst in de driewielerstand. Drie wielen geven nog lekker veel stabiliteit. Toe aan een nieuwe uitdaging? Tover hem dan in een handomdraai om in een tweewieler. Het enige wat hiervoor moet gebeuren: verwijder een achterwiel en verwissel de lange achteras door de korte variant. En wordt je kindje groter? Draai het frame dan om naar de hoge stand. Zowel de houten als de metalen modellen zijn om te bouwen van driewieler naar tweewieler.

Hout of metaal?

De houten Trybike is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Je hebt met deze variant 4 modellen in 1. Je kunt hem niet alleen van een drie- naar een tweewieler ombouwen. Door het omkeerbare frame kun je ook nog eens van laag naar hoog gaan. Dus voilà, 4 fietsen in 1! Van de metalen Trybike zijn meerdere uitvoeringen. Een tweewieler (vanaf 2 jaar) en een 2in1 fiets (vanaf 1,5 jaar). Bij het laatste model kun je de driewieler en ombouwen naar een tweewieler. De houten Trybikes zijn er alleen in de uitgebreide 4in1 variant. Welke Trybike heeft jouw voorkeur?

Luchtbanden

Zowel de houten als de metalen Trybike heeft 12 inch luchtbanden. Is dit een goede keuze voor deze loopfietsen? Jazeker! De Trybike is gemaakt om lekker buiten rond te crossen. Doordat luchtbanden een schokdempend effect hebben kan jouw kind ook op hobbelige ondergronden rijden. Het profiel zorgt ook voor meer grip dan bij andere soorten banden. Gaan jullie samen op pad? Luchtbanden zijn veel comfortabeler bij langere afstanden. Kom je na een gezellige wandeling of ritje weer thuis? Berg de Trybike altijd droog op in een ruimte waar hij binnen kan staan. En nog een extra tip: bewaar hem voor een broertje, zusje, neefje of buurkindje wanneer jouw kind er niet meer op past. Dan kan iemand anders ook nog een try doen!

Bestel online

Bekijk hier ons aanbod met Trybike loopfiets modellen. Welke loopfiets is jouw favoriet? Bestel deze snel en gemakkelijk online. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij de loopfiets van jouw keuze direct versturen. Met een beetje welwillendheid van de post mag je de Trybike loopfiets dan ook de volgende werkdag thuis verwachten. Wacht niet langer en bestel jouw Trybike vandaag online in onze webshop!

Contact

Loopfietsen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228004
Contact
Facebook

© 2023 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop