• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Trybike loopfiets

De multifunctionele loopfiets die mee kan groeien met je kindje. Een uniek model die te gebruiken is als driewieler en als tweewieler.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Leren fietsen was nog nooit zo leuk

Als grootste online loopfietsen-webshop van Nederland kan de Trybike natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken! Na jarenlange expertise heeft een Nederlands bedrijf ervoor gekozen om dit type loopfiets te ontwikkelen. Met het motto "leren fietsen was nog nooit zo leuk" is de Trybike ontworpen. Gemaakt met veel aandacht voor vormgeving en met oog voor het milieu. En in het achterhoofd altijd die kleine avonturiers die de wereld op een loopfiets wil ontdekken. 

Trybike Wood 

De houten Trybike is al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De Trybike Wood kun je ombouwen, van een driewieler naar een tweewieler. Is jouw kind nog maar net begonnen met stappen? Gebruik de loopfiets dan eerst in de driewielerstand. Drie wielen geven nog lekker veel stabiliteit. Toe aan een nieuwe uitdaging? Tover hem dan in een handomdraai om in een tweewieler. Het enige wat hiervoor moet gebeuren: verwijder een achterwiel en verwissel de lange achteras door de korte variant. Maar daarnaast is het frame ook omkeerbaar waarmee je van een lage naar een hoge stand kunt gaan. Dus wordt je kindje groter? Draai het frame dan om naar de hoge stand. En zo heb je hiermee 4 fietsen in 1! Het zadel gaat overigens schuin achterwaarts omhoog, in plaats van recht omhoog. Hierdoor is de zitpositie ten opzichte van het stuur altijd optimaal. Het zadel is in hoogte verstelbaar (min. 28 cm - max. 50 cm). De fietsjes hebben een kleine draaicirkel. Hierdoor hoeft het stuur niet te worden opgetild bij een krap bochtje. Verder zijn ze voorzien van comfortabele luchtbanden, een stuurbegrenzer en veiligheidshandvatten. Genoeg redenen om voor de Trybike Wood te kiezen.

Trybike Steel vintage

De metalen variant is er in twee uitvoeringen. Een tweewieler voor kinderen vanaf 2 jaar, en een driewieler voor kinderen vanaf 1,5 jaar. De driewieler kun je ombouwen naar de tweewieler wanneer de kleine bestuurder hier aan toe is. Hierdoor groeit de Trybike Steel vintage mee met het kindje tot ongeveer 6 jaar oud. Dus je kunt al die tijd met één fiets doen. De Trybike lopfietsen hebben fijne 12 inch luchtbanden. Doordat luchtbanden een schokdempend effect hebben kan jouw kind ook op hobbelige ondergronden rijden. Het profiel zorgt ook voor meer grip dan bij andere soorten banden. Bovendien zijn luchtbanden veel comfortabeler bij langere afstanden.  Kom je na een gezellige wandeling of ritje weer thuis? Berg het fietsje altijd droog op in een ruimte waar hij binnen kan staan. Hiermee onderhoud je de fiets op de beste manier. En nog een extra tip: bewaar hem voor een broertje, zusje, neefje of buurkindje wanneer jouw kind er niet meer op past. Dan kan iemand anders ook nog een try doen!

© 2024 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop