• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Loopfiets meisje

Loopfiets meisje? Als je voor je kleine meid op zoek bent naar een geweldig cadeau, dan is een loopfietsje zeker een echte aanrader. Bij Loopfietsen.nl maak je op een gemakkelijke manier een keuze. Het aanbod is zo divers qua design, materiaal en uitvoering dat je zeker een ideale loopfiets voor een meisje kunt vinden. Wij leveren bovendien altijd snel.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Populaire kleur

Als je een loopfiets meisje zoekt, dan kom je al snel uit bij de kleur roze. Dat is dan ook een van de opties die Loopfietsen.nl te bieden heeft. Roze is een typische meisjeskleur en wij hebben meerdere loopfietsjes in deze kleur beschikbaar. Bij het maken van een keuze uit het aanbod kun je met de leeftijd rekening houden.

Wij hebben een aparte collectie voor kinderen vanaf 1,5 jaar en voor kinderen vanaf 2 jaar, 2,5 jaar en vanaf 3 jaar. Zo kun je eenvoudig op de leeftijdsklasse een eerste selectie gepresenteerd krijgen en is elke loopfiets die in het overzicht getoond wordt geschikt voor kinderen in de geselecteerde leeftijdsklasse.

Naast dat je de keuze hebt voor een loopfiets meisje in het roze, bieden wij een nog uitgebreider assortiment om een keuze uit te maken. Als je specifiek op zoek bent naar een loopfiets voor een meisje, dan kun je bij ons namelijk ook rekening houden met een thema. Zo hebben wij onder meer een leuk loopfietsje in het model van de Vrolijke beer van het merk Woodtoys beschikbaar of het model de Witte prinses van hetzelfde merk. Of wat te denken van het leuke loopfietsje Woezel en Pip.

Zo zijn er talloze modellen in ons gevarieerde assortiment beschikbaar, zodat je de perfecte loopfiets voor een meisje kunt vinden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een kinbeschermer met een eigen naam te bestellen.

Maak je keuze voor een loopfiets meisje op basis van je voorkeur voor het materiaal, kleur of thema en plaats gelijk online je bestelling. Wij zorgen dan voor een snelle levering en dat kan morgen al zijn. Mocht dat niet uitkomen, dan kun je zelf een andere datum voor bezorging selecteren. 

Contact

Loopfietsen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228004
Contact
Facebook

© 2021 Loopfietsen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord